#1 New Balance 574 Passport Pack sko danmark von Mag112 16.10.2014 08:34

han nyeste lille samling til at dukke op for new balance sko online dk er "Pennant" en, der har disse sneakers optagning nogle materialer fra disse erindringsmønter flag. Der er ikke en klar sammenhæng i form af MLB-hold til denne nye par, men de har en slags Yankees vibe tak til marinen sektioner. Dette er ikke en af ​​Made in USA parvis, så du kan hente dem til relativt billige.

Det er denne tid af året, hvor New Balance 574 Passport Pack har ramt sin skridtlængde præ-fald med en række pakninger og samlinger til det punkt, hvor det kan være lidt svært at holde op. Der er den nuværende Pennant Collection, en, der refererer til mesterskabet tunge byer som Boston med en hyldest til team farver, Camping Pack med en nylon base i et nik til telte, og det luksuriøse endnu overkommelige pragtudvag. Vi har allerede set en 996, og nu får vi et glimt af New Balance 574. Dette par har en forsimplet nok ordning takket være en flåde ruskind og grå maske, men den virkelige fangst her er hvad der sker, når lysene er slukket.

Ikke alt for længe siden, byen Boston var i en alvorlig titel tørke. Celtics havde ikke hejst et trofæ siden 1986, og Red Sox nærmede mærket århundrede. Så 2004 er sket. Uden det, ville vi sandsynligvis ikke være at se New Balance 574 Passport Pack sko forhandler mønt deres seneste NB574 med "Pennant samling" signifier. Det ser ikke ud til at være en tilfældighed, at sneaker sport en dyb rød og navy æstetisk i en uofficiel nik til Sox. Den 'N' logoet selv har en uld konstruktion at efterligne retro fornemmelse af old-school baseball caps.

Husk New Balance 574 Passport Pack sko danmark "Camping" overførsel sidst set på toppen juli? Parret var kendt for at være udstyret med et telt-lignende nylon øvre for ekstra holdbarhed, mens læderdetaljer ankom på N branding og hæl for nogle tilføjet mangfoldighed. Denne tankeproces er tilbage med endnu to udgaver til at danne en hel pakke, en, der ser NB 574 bliver ramt med en simpel grå og pulserende turkis eller en klassiske bordeaux smag. Hvad synes du om de nyeste New Balance 574 par?

Made in USA par af New Balance 574 Passport Pack sneakers tilbud er en slags en ​​sjælden fornøjelse at se på detailleddet; normalt you got at gøre dit eget par på brandets brugerdefinerede hjemmeside for at opfylde ønskerne fra den amerikanske form på denne silhuet. Tilbyder op et alternativ er dette par fra New Balance "Forfattere samling", som har en rig rød ruskind og mesh combo, der bør faktisk tilfredsstille fans af brandet. Desværre kan vi ikke få øje på indersålen i disse billeder, så det er fortsat uklart, hvad tie-in stykke arbejde her er.
Xobor Xobor Forum Software
Einfach ein eigenes Forum erstellen