#1 nike flyknit racer ostaa von rogerrose 18.03.2015 08:17Niken pelin muuttuvan nike flyknit racer hinta suomi saa neljä uutta colourways lisätään sen riviin tällä viikolla. Meidän selkeä suosikki on Game Royal / Pink Flash combo, mutta me olla tyytyväinen mihinkään näistä meidän kierto. Kumpi on sinun valita nippu? Niken hengittää kesällä juoksija Flyknit Racer aina tulee avuksi ääneen järjestelmiin. Tarkasteltaessa tätä pinkki ja oranssi painos tekee meistä janoinen. Miksi kysyt? Koska he Tequila Sunrise kiva niin.

Jos uudenvuodenlupaukselleni on mitään tekemistä saada takaisin kuntoon, anna itsellesi hieman reuna uudet kengät. Nike on juuri ottanut käyttöön nike flyknit racer miehet outlet herättävä yhdistelmä purje / V / musta saada uusi vuosi alkoi heti. Tämä ottamaan Racer on purje ja musta ylempi kanssa lumoava musta ja valkoinen raidallinen kuvio toe box. Volt swooshes, Flywire ja välipohja ylälinja täydentää tähän eloisaan colorway.

nike flyknit racer naiset myynti juoksukenkä on asetettu vapauttaa tässä värikäs paletti "Hyper Punch / Volt." Neulottu ylempi ominaisuuksia lajitelma kirkas neon sävyjä, jossa sekoitus pinkki, limenvihreä ja oranssi väri heitetään yhdessä erittäin katseenvangitsija valitus. Tämä kevyt ja hengittävä Sneaker sitten on välipohja valkoinen aksentti musta ja pinkki, kun pohja on viimeistelty mustalla. Täydentämällä mallin erottuva musta pitsejä limenvihreä silmukat ja hienovarainen värin ommeltu yksityiskohtia musta kaulus.

Nike esittelee kaksi uutta colorways of nike flyknit racer ostaa lopettamaan pois 2013. kenkä nähtiin lähes jokaisessa tilanteessa ja suorituskyky muotiin, Atomic Purple ja Neo Turkoosi versiot ovat kaksi muuta toistojen että olisi hyvin saanut lomakauden. Ensimmäisenä Atomic Purple versiossa rohkea oranssi Swoosh kontrastina kun Neo Turkoosi ole laahustaa oma osumia punainen tuotemerkin tarjota visuaalisen tauon.Tämän vuoden viime Yleisurheilun MM Moskovassa, Niken sponsoroima urheilijat käsitelty valikoima suorituskyvyn siluetteja rohkea gamma sininen colorway. Nyt se näyttää viikonloppuna urheilijat pystyvät jäljittelemään ulkoasua suosikki yleisurheilu urheilijat tällä turkoosi / valkoinen / musta colorway of nike flyknit racer alennus. Tämä kilpailija urheilu urheilullinen turkoosi ja musta Flyknit ylempi valkoinen Swoosh ja valkoinen välipohja musta leikata.

Xobor Xobor Forum Software
Einfach ein eigenes Forum erstellen